منو اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم - تلفن : 35548081 - 031
واریکوسلمشاوره غیر حضوریجراحی میکروسکوپیک ناباروری
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / کلیه و مجاری ادراری / علت و علائم دفع پروتئین در ادرار و افزایش کراتینین

علت و علائم دفع پروتئین در ادرار و افزایش کراتینین

هر شخصی دارای انواع مختلفی پروتئین در خون خود است . پروتئین اصلی در خون آلبومین نامیده می شود . کلیه های سالم مایع و مواد زائد را از خون جدا می کنند اما به پروتئین ها و دیگر مواد مغذی مهم اجازه می دهند تا عبور کرده و به جریان خون بازگردند . هنگامی که کلیه ها به درستی کار نکنند ، ممکن است به برخی پروتئین ها ( آلبومین ) اجازه دهند که از فیلتر های آنها عبور کرده و وارد ادرار شوند . در صورت وجود پروتئین در ادرار ، به آن پروتئینوری ( یا آلبومینوری ) گفته می شود .
این مشکل معمولا مرتبط با برخی انواع بیماری یا اختلالات است ، اما گاهی اوقات ممکن است در افراد سالم نیز مشاهده شود .
بیان این نکته ضروری است که افراد عادی به صورت نرمال کمتر از ۱۵۰ میلی گرم پروتئین و ۳۰ میلی گرم البومین در روز از طریق ادرار دفع می کنند ، اما دفع مقادیر بیشتر پروتئین در ادرار نشانه عملکرد ضعیف کلیه یا دیگر بیماری ها می باشد . در این مقاله به بررسی علل و علائم دفع پروتئین در ادرار می پردازیم .

کلینیک اورولوژی دکتر پیمان صالحی در اصفهان، ارائه دهنده خدمات تشخیصی - درمانی در زمینه بیماریها و اختلالات سیستم ادراری در مردان و زنان، همچنین اختلالات تناسلی، ناتوانی جنسی و ناباروری مردان به مراجعین محترم می‌باشد. لطفا جهت رزرو نوبت و کسب اطلاعات بیشتر در ارتباط با این مرکز از طریق تماس با شماره تلفن 35548081-031 اقدام فرمایید.

علائم دفع پروتئین در ادرار

دفع پروتئین از طریق ادرار علائم مختلفی دارد که وجود یک یا چند مورد از این موارد کافی است تا برای بررسی وضعیت خود به پزشک مراجعه نمایید . ایجاد ورم در دست ها و پاها ، شکم و صورت که همان ادم نام دارد از جمله علائم این بیماری شناخته می شوند . همچنین ، احساس نیاز به دفع ادرار در شب و بیدار شدن برای آن از نشانه های رایج این اختلال به حساب می آید . پر ادراری و کف آلود بودن ادرار می توانند به عنوان دو مورد دیگر از نشانه های ابتلا به دفع پروتئین از طریق ادرار در نظر گرفته شوند . هر چند در تمامی این موارد مراجعه به پزشک و تجویز آزمایش های مناسب لازم است تا تشخیص دقیق تری داده شود .

دفع پروتئین در ادرار

علت دفع پروتئین در ادرار

سایر دلایل آسیب کلیوی که منجر به دفع پروتئین در ادرار می شود عبارت اند از :

  1. اختلالات سیستم ایمنی بدن ( مانند لوپوس ، نفروپاتی ایمونوگلوبین آ ، سندرم گودپاسچر )
  2. عفونت
  3. قرارگیری در معرض سموم
  4. تروما
  5. سرطان کلیه
  6. نارسایی احتقانی قلب

اینستاگرام دکتر پیمان صالحی

آیا دفع پروتئین در ادرار خطرناک است؟

همانطور که گفته شد دفع پروتئین در ادرار می تواند نشانه بیماری و اختلالاتی در کلیه باشد که در برخی موارد نیازمند پیگیری و توجه جدی می باشد . البته در مواردی هم دفع پروتئین موقت است و یا نشانه بیماری خاصی نیست . در کل بهتر است در صورت مشاهده علائم دکر شده به پزشک مراجعه کنید و پیگیری های لازم را انجام دهید ، چرا که در صورت بی توجهی به این موضوع و ادامه یافتن این شرایط ، هر روز مقادیر زیادی از پروتئین توسط ادرار از بدن خارج می گردد و این ، عوارض مهمی پیش رو خواهد داشت . برخی از مهم ترین عوارض آن در زیر آمده است :

امروزه یکی از مقولات مطرح و مورد توجه، مسئله مشکلات جنسی و فقدان عملکرد جنسی مناسب در بین زوجین است که می‌تواند موجب بسیاری از اختلافات بین همسران باشد. همشهریان گرامی در صورتی که با چنین معضلاتی روبرو هستید؛ باید به یک سکس تراپیست در اصفهان مراجعه نمایید تا با دریافت راهکارهای مناسب از این افراد، بتوانید به زندگی جنسی خود سر و سامان دهید.


آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :
برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
علل ناباروری در مردانعلل ناباروری در مردان

اگر زوجی پس از یک سال رابطه جنسی بدون جلوگیری، بارور نشوند، در اصطلاح به آنها نابارور گفته می‌شود و نیاز به پیگیری دارند. دلایل بی‌شماری می‌تواند موجب ناباروری در زوجین شود که از آن جمله می‌توان به عوامل ژنتیکی، بیماری‌ها، شرایط محیطی و سبک زندگی اشاره کرد ... ادامه مطلب

راههای درمان اختلال نعوظ در مردانراههای درمان اختلال نعوظ در مردان

اختلال نعوظ و ناتوانی در برقراری روابط جنسی، یکی از شایعترین مشکلات بین زوجین است که در صورت عدم ریشه یابی و درمان، می‌تواند پایه‌های زندگی را سست نماید ... ادامه مطلب

درمان تنگی مجرای ادراردرمان تنگی مجرای ادرار

هنگامی که زخم ناشی از تورم، آسیب یا عفونت، مجرای ادرار را مسدود کند یا جریان ادرار را در آن کاهش دهد، فرد به اصطلاح دچار تنگی مجرای ادرار می‌شود و ممکن است با عوارض بیشماری روبرو شود. روشهای درمانی متعددی برای مبتلایان به این عارضه وجود دارد که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت ... ادامه مطلب

درباره ما

دکتر پیمان صالحی
بورد تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری مردان و اختلالات جنسی

انجام جراحی های میکروسکوپیک ناباروری ، جــراحی میـکروسـکوپیک واریـکوسل ، جراحی میکروسکوپیک بازگرداندن وازکتومی ، عمل جــراحی نمونـه بـرداری بیــضه بـا روش میـکروسکوپیــک ( میکروتـسه )


طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین