منو اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم - تلفن : 35548081 - 031
جراحی میکروسکوپیک ناباروریجراحی میکروسکوپیک واریکوسلکلینیک درمان اختلالات جنسی
صفحه اصلی / مطالب و مقالات / کلیه و مجاری ادراری / تمرینات کگل برای تقویت عضلات لگن در درمان بی اختیاری ادرار

تمرینات کگل برای تقویت عضلات لگن در درمان بی اختیاری ادرار

شما می‌ توانید تمرینات کگل را که با عنوان آموزش عضلات کف لگن نیز شناخته شده است، تقریبا در هر زمان انجام دهید.

آنچه در این مطلب میخوانید

بسیاری از عوامل می ‌توانند ماهیچه ‌های کف لگن شما را تضعیف کنند، از جمله بارداری، زایمان، جراحی، پیری، کشش بیش از حد ناشی از یبوست یا سرفه مزمن و اضافه وزن. پزشک اغلب برای موارد زیر ورزش کگل را توصیه می ‌کند:

برای درمان بیماریهایی مانند بی اختیاری اداری در اصفهان، می‌توانید به کلینیک دکتر پیمان صالحی متخصص اورولوژی مراجعه نموده و از خدمات درمانی این مرکز بهره مند گردید. برای مشاوره و دریافت نوبت با شماره تلفن 35548081-031 تماس حاصل فرمایید.

ورزش کگل چیست؟

ورزش ‌های کگل شامل تمرینات منقبض کردن و رها کردن می ‌باشند که می ‌توان برای قوی ‌تر کردن عضلات کف لگن استفاده کرد. لگن ناحیه ‌ای بین مفاصل ران است که اندام ‌های تناسلی را نگه می ‌دارد. کف لگن در واقع مجموعه ‌ای از عضلات و بافت‌ ها می ‌باشد که یک زنجیر را در پایین لگن تشکیل می ‌دهد. کف لگن ضعیف ممکن است منجر به مشکلاتی از قبیل ناتوانی در کنترل روده یا مثانه شود. پس از یادگیری ورزش ‌های کگل می‌ توانید در هر زمان و هر مکانی آن ها را انجام دهید.

تمرینات کگل برای تقویت عضلات لگن

نحوه انجام ورزش ‌های کگل

ورزش ‌های کگل در صورتی که به طور منظم انجام شوند بهترین تاثیر را خواهند داشت. اگر پس از 3 تا 4 ماه از انجام تمرینات کگل متوجه بهبود نشدید با پزشک خود مشورت کنید.

موارد احتیاط

اگر پس از یک جلسه ورزش کگل احساس درد در شکم یا کمر خود کردید نشانه‌ ی این است که تمرینات را درست انجام نمی ‌دهید. همیشه به خاطر داشته باشید که حتی در حالی که عضلات کف لگن خود را منقبض می ‌کنید، عضلات شکم، کمر، باسن و پهلو ها باید شل باشند. در نهایت در انجام ورزش‌ های کگل زیاده‌ روی نکنید. اگر بیش از حد از عضلات کار بکشید عضلات خسته شده و قادر به برآورده کردن عملکرد های ضروری خود نخواهند بود.

اینستاگرام دکتر پیمان صالحی

  1. عضلات شکم را به كار نگیرید: به ‌منظور ممانعت از به‌کارگیری عضلات شكم، در هنگام منقبض كردن عضلات كف لگن دست خود را به‌ آرامی بر روی شکم قرار دهید. آیا در شكم خود انقباض را احساس می‌ کنید؟ اگر چنین است، استراحت كرده و دوباره امتحان کنید. اطمینان حاصل کنید که شكم شما هیچ حركتی ندارد.
  2. عضلات قفسه سینه را به كار نگیرید: اگر نفس خود را حبس كنید، شما احتمالاً در حال استفاده از عضلات قفسه سینه هستید. برای ممانعت از این كار، کاملاً در حالت استراحت قرار گیرد و به مدت چند دقیقه بر تنفس خود متمركز شوید. سپس درحالی‌که به نفس كشیدن معمول خود ادامه می ‌دهید، عضلات کف لگن را منقبض كنید.
  3. عضلات باسن را به كار نگیرید: عضلات باسن مجموعه دیگری از عضلات هستند كه به ‌اشتباه به كار گرفته می ‌شوند. به‌ منظور اطمینان از اینكه شما در حال به ‌کارگیری عضلات باسن هستید، در حالی‌که جلوی آینه نشسته ‌اید، عضلات كف لگن را منقبض كنید. اگر بدن شما به ‌آرامی به سمت بالا و پایین حركت می‌ کند، شما در حال استفاده از عضلات باسن هستید.
  4. عضلات ران را به كار نگیرید: از دیگر عضلاتی كه باید از به‌ کارگیری آن‌ ها اجتناب كرد، عضلات ران می ‌باشند. اگر در تلاش برای بالا كشیدن بدن در حالت نشسته، ران‌ ها حركت كنند، شما در حال انقباض عضلات اشتباه هستید. چنانچه از عضلات كف لگن به ‌درستی استفاده شود، هیچ‌ کس جز خود شما نباید متوجه شود كه شما در حال انقباض این عضلات هستید.

دکتر ندا قهرمان نژاد، دکترای روانشناسی، روان درمانگر، زوج درمانگر و سکس تراپیست در اصفهان ، آماده ارائه خدمات درمانی در این حوزه به مراجعین محترم می‌باشند. لطفا جهت رزرو نوبت اینترنتی و آنلاین دکتر قهرمان نژاد کلیک نمایید.


آدرس مطب : اصفهان ، اتوبان آقا بابایی ، بعد از روگذر حکیم شفائی ، بلوار سلامت، شهرک سلامت اصفهان ، طبقه دوم
تلفن : 35548081 - 031

نظرات کاربران درباره این مطلب :فریبا [ 1402-10-23 ]
عالی بود دکتر .ممنونم.

برای متن پیام فقط از حروف فارسی استفاده کنید .
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .
نام و فامیل :
تلفن :
ایمیل :
متن پیـام :
تنگی مجرای ادرارتنگی مجرای ادرار

تنگی مجرای ادرار یکی از بیماری‌های کلیه و مجاری ادرار است؛ این بیماری ممکن است افراد را با هر سن و جنسیتی درگیر کند ... ادامه مطلب

چه مدت می شود ادرار خود را نگه داشت؟چه مدت می شود ادرار خود را نگه داشت؟

اساساً یک خط نامرئی پر شدن در مثانه شما وجود دارد که وقتی ادرار به آن نقطه می رسد، مغز سیگنالی دریافت می کند و به شما فرمان می دهد که باید ادرار کنید. ... ادامه مطلب

تاثیر سرما در ایجاد درد در کلیه هاتاثیر سرما در ایجاد درد در کلیه ها

علت درد کلیه هیچ ربطی به سردی یا گرمی ندارد. با این وجود گاهی بر اثر سرما در ناحیه پهلوها دچار درد می شویم که نیاز به بررسی دارد. ... ادامه مطلب

دکتر پیمان صالحی

دکتر پیمان صالحی
بورد تخصصی جراحی کلیه و مجاری ادراری و ناباروری مردان و اختلالات جنسی

انجام جراحی های میکروسکوپیک ناباروری ، جــراحی میـکروسـکوپیک واریـکوسل ، جراحی میکروسکوپیک بازگرداندن وازکتومی ، عمل جــراحی نمونـه بـرداری بیــضه بـا روش میـکروسکوپیــک ( میکروتـسه )


طراحی و راه اندازی وب سایت : گروه نرم افزاری پزشک آنلاین